Structuur

Vacature Aanjager Duurzaamheid


Heb je een passie voor duurzaamheid en wil je met jouw expertise onze dromen helpen omzetten naar concrete plannen? Voel je dan uitgenodigd om bij ons te solliciteren naar de functie van

Aanjager Duurzaamheid

Wie zijn wij?
De Vereniging Friese Woningcorporaties organiseert de belangenbehartiging van de aangesloten woningcorporaties in Fryslân. Bij onze corporaties zijn veel initiatieven op het gebied van duurzaamheid. We willen graag leren van elkaar, van andere initiatieven en met jou als specialist sparren over dit onderwerp. Iemand die urgentie voelt voor duurzaamheid en hierin een rol als coördinator/regisseur/trekker wil vervullen. Samen en in verbinding met de collega’s van de verschillende corporaties en externe partijen.
 
Jouw taken
Je draagt de gezamenlijke Friese koers uit op het gebied van duurzaamheid. Je bent de verbindende schakel tussen corporaties en andere partijen. Als specialist op dit gebied deel je je expertise om bewustwording te creëren, het kennisniveau bij de leden te verhogen en om duurzaamheid te bevorderen. Daarnaast is het belangrijk dat je weet hoe je de corporaties kunt helpen om projecten op te zetten (van dromen naar doen) of lopende projecten verder te brengen. Ook fungeer je als vraagbaak en geef je advies.
 
Wie ben jij?
We zoeken een ondernemende inspirator op HBO-niveau met minimaal 5 jaar relevante ervaring. Je bent een echte aanjager die op een natuurlijke manier zorgt voor enthousiasme en verbinding bij de collega’s van de corporaties. Je hebt een flexibele instelling en een zelfstandige werkhouding. Kennis en ervaring met het werk van woningcorporaties is een pré.
 
Wat bieden wij jou?
Je krijgt een contract voor 32-36 uur per week bij één van de corporaties en wordt gedetacheerd bij de VFW. Het contract is voor een jaar. Bij gelijke geschiktheid hebben medewerkers van de aangesloten corporaties voorrang. Inschaling is op basis van de CAO Woondiensten en is in lijn met jouw kennis en ervaring.
 
Ben jij wie we zoeken?
Heb je interesse in de functie van Aanjager Duurzaamheid upload dan je brief en cv op www.accolade.nl. Voor nadere informatie kun je in de eerste week van januari contact opnemen met Marjan Maat (mmaat@accolade.nl/tel.: 06-20304399).